Europa Conference League

Ντέμης: «Έσβησε την Άιντραχτ και νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ - Τα εύσημα στον Λουτσέσκου»

Στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα δεδομένα του θριάμβου του ΠΑΟΚ με 2-1 στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Fair Play» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παραγωγός του σταθμού ανέφερε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έσβησε το παιχνίδι των «αετών» και το έφερε στα μέτρα του, προσθέτοντας πως ήταν μια δίκαια νίκη, την οποία τη χαρακτήρισε σπουδαία, τονίζοντας πως όταν κερδίζεις δυο φορές μια ομάδα του επιπέδου της Άιντραχτ δικαιούσαι να πανηγυρίζεις.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι τα εύσημα αυτής της επιτυχία πρέπει να πάνε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνοντας λόγο πως ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να ανατρέψει μια κατάσταση που είναι εις βάρος του ή ένα ματς.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Ντέμης Νικολαΐδης εκθείασε την απόδοση των Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς χαρακτηρίζοντας τους ως τους δυο παίκτες που ήταν πιο ενεργητικοί στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», ενώ στάθηκε και στη συνεισφορά του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x